UŞAK / EŞME - Şehit Cemalettin Avcı Sosyal Bilimler Lisesi

Şehit Cemalettin Avcı Sosyal Bilimler Lisesi

Adres
ELVANLAR MAH. GÜLMEZOĞLU CAD. ŞEHİT CEMALETTİN AVCI SOSYAL BİLİMLER LİSESİ BLOK NO 35 EŞME / UŞAK
Vizyon
Okulumuz Şehit Cemalettin Avcı Sosyal Bilimler Lisesini tüm okul paydaşlarımızın katılımıyla; Ortaöğretim kurumları giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen; yükseköğretime her yıl artan oranda öğrenci yerleştiren; sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki başarılarıyla adından söz ettiren; gelişen teknolojiyi takip ederek gerekli fiziki ve teknik donanıma sahip çağdaş bir eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda; Atatürkçü düşünce sistemini benimseyen, kişisel yeteneklerinin farkına varan ve bunları geliştirmeyi kendisine ilke edinen, içinde yaşadığı topluma karşı sorumluluklarının bilincinde olan, en az bir yabancı dil bilen; 21. yüz yılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriye sahip öğrenciler yetiştirmek ve onları bir üst öğretim kurumuna hazırlamaktır
İngilizce, Almanca
Okulumuz İlçe Merkezinde Olduğundan Yaya olarak Ulaşılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Batı Anadolu´da Uşak ilimize bağlı bir ilçe olan Eşme, ilin en büyük ilçelerindendir. Uşak ilinin 64 km güneybatısında yer almaktadır.İlçemiz 13.700 nüfuslu olup, geçim kaynağı tarıma dayanmaktadır. Doğusu Ulubey ilçesi ve Uşak merkez; batısı Alaşehir ve Sarıgöl; kuzeyi Kula ve Selendi ilçeleri, güneyi de Güney ilçesi ile çevrilidir.
Okulumuz İlçe Merkezindedir.
Basketbol Erkek Takımı İl 3. Basketbol Kız Takımı İl 4.
Proje Çalışmaları
Life Lab Size of Territory Do Sports For Nature Read More To Discover To World Back To 90´s